Sanje v Hiši sanjajočih knjig, na spletu in v vsemirju!

1,888 Ogledi
Objavljeno

Ta teden se končno ne bomo dobivali na Facebooku in na ekranih, pač pa tukaj. Pod vaško lipo Sanje. Če še niste povsem opustili upanja vanje ... pa upanja vase in drug drugega, zberite pogum in pridite. Obiščite nas v knjigarni Hiša sanjajočih knjig! Toplo dobrodošli!

V teh dneh smo iz tiska pričakaliu vrsto novosti. Izšle so navdušeno pričakovana knjiga Marca J. Seiferja Tesla: Čarodej v vojni ter zbirka čudnih – in čudovitih! – zgodb Salam tebi, Dalgat! mlade dagestanske avtorice Alise Ganieve. Iz ponatisa pričakujemo tudi uspešnico Elif Shafak Otok pogrešanih dreves

Vžgala se je Iskra, nova zbirka, ki jo snujemo s posebnim navdušenjem. Iskra prinaša skrbno izbrana, žlahtna krajša besedila in je cenovno zelo dostopna zbirka. V času sejma bodo luč sveta ugledale: 

Ne spreglejte resnično lepih založbinih izidov. Od novejših so z nami letošnji Pulitzerjev romaneskni nagrajenec Trust, pretresljiva pesemska knjiga Neže Maurer Litanije za mir, nova pridobitev v zbirki Otroci Slave Trojica za kartal: Sarajevski Marlboro remastered Miljenka Jergovića, knjiga magičnih zgodb izpod peresa Alme M. Karlin Zmaji in duhovi, dva bisera za otroke vseh starosti z ilustracijami Nahid Kazemi, Starka in Vesel sem, da si srečna, izjemno aktualni deli s področja stvarne in družbenokritične literature Psihologija totalitarizma in Premagovanje kovid teme ... ter številne knjige iz ozvezdja Sanje, vsaka svet zase in za vas, za vse nas.

Vaše Sanje

*******

Sanje so na mrežju doma tukaj: https://www.sanje.si/
Sanje TV: https://sanje.tv/index.html
Sanje na Telegramu: https://t.me/zalozbasanje
Sanje na svobodnem ozemlju Odiseja: https://odysee.com/@Sanje:c
Radio Sanje: https://zeno.fm/radio/radio-sanje/
Radio Sanje | Živa misel: https://zeno.fm/radio/ziva-misel/
Radio Sanje | Zgodbe: https://zeno.fm/radio/sanje-zgodbe/
Sanje na Tikanalu Sanje: https://www.youtube.com/channel/UCDBx743dy_ZVtK_uXezm-WA
Sanje na Knjigi obrazov: https://www.facebook.com/zalozbasanje
Sanje na Takojcigramu: https://www.instagram.com/sanje.publishing/?hl=en
Noč knjige: https://nocknjige.si/

Kategorija
TIKA TAKA
Vpiši se ali Se registriraj da lahko komentiraš.
Bodite prvi, ki boste komentirali