Pogoji za sklenitev sporazuma

Sanjski sporazum

Uvod
– To spletno mesto je namenjeno kulturi, posebej kulturi branja, knjige; vzpodbuja in neguje domišljijo in omiko, medsebojno zaupanje in človečnost. 
– Trenutno »zakoni« od vseh nas pričakujejo več in več.  Med drugim nam na srce polagajo, da opozorimo vas, kakor tudi sebe, da
– tu ne bomo goljufali in vlekli za nos ne drugih ne sebe,
– da tu ne bomo nadlegovali nikogar, vključno s seboj,
– da tu ne bomo škodovali otrokom in mladoletnikom in jih zavajali (v teh čudnih časih so tovrstne nizkotne dejavnosti rezervirane le za visoko korporatokracijo).
Članstvo
PRIJAVA: Če želite v celoti uporabljati storitev, se prosimo registrirajte z navedbo uporabniškega imena, gesla in veljavnega e-poštnega naslova. 
IME UPORABNIKA: Če presodite, da vam to ne bo škodovalo, priporočamo, da uporabljate svoje uradno ime. Če predstavljate podjetje, vlado, parlament, vladno ali nevladno organizacijo, obveščevalno agencijo ali »tajno službo«, potem uporabljajte izključno dejansko ime svoje organizacije. Namerno uporabljanje tujega imena na sanje.tv velja za nedostojno in nezaželeno. 
Priporočamo, da svoje delovanje na sanje.tv prilagodite tako, da boste uresničevali svoj lastni ustvarjalni zanos, mimo interesov ali celo odredb teh ali onih pravnih ali nepravnih združb. 
Omejitve
Prosimo vas, da objavljate le posnetke, za katere ste zagotovili dovoljenja lastnikov avtorskih pravic materialov, ki jih objavljate. Če ste avtor posnetkov sami, je zaželeno, da soglašate s seboj, da jih objavite na sanje.tv.
Sebe in vas svarimo, da sanje.tv ni pravo mesto, za uresničevanje namenov in želja po širjenju vojnega hujskaštva, nestrpnosti, žaljivosti, pornografije ali govora sovraštva; za tovrstno početje je na voljo mnogo zelo uveljavljenih in visoko obiskanih spletnih mest in platform, na čelu z večino množičnih medijev, ki jih ščitijo taiste uredbe, »pravilniki skupnosti«, direktive in zakoni, ki nam nalagajo, da vas posvarimo, da se tega ne sme početi. 
 
© Vse krivice pridržane